Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

WAREHOUSING

In de economie van nu is supply chain management cruciaal. Elke dag dat producten langer opgeslagen worden dan nodig, daalt de marge. Tegelijk verwachten je klanten hun product snel en in perfecte staat. Als logistiek en warehousing niet je corebusiness is, is het lastig om dit perfect te doen. Gelukkig hoeft dat niet en staat Trans-Imex Veghel voor je klaar met een compleet pakket aan logistieke diensten, waarmee we je op dat vlak compleet ontzorgen. Trans-Imex heeft een modern warehouse met flexibele opslagruimte. We zijn IFS gecertificeerd en beschikken over goed geïsoleerde opslagruimtes.

Trans-Imex is een totaaldienstverlener op het gebied van transport en logistiek. Wij nemen je jouw logistieke uitdagingen geheel uit handen. Daarnaast zorgen we ervoor dat goederen en producten precies zo aankomen bij jou of je klanten zoals jij dat wenst. En natuurlijk ook op het juiste moment, want in de moderne supply is timing cruciaal. Warehouse service – de opslag en verwerking van je producten tussen twee etappes in de keten – is daarvan een logisch onderdeel.

DAELMANS

Voor elk probleem biedt Trans-Imex voor ons de juiste oplossing. De samenwerking is binnen no-time uitgegroeid van de opslag van een paar pallets naar duizenden per jaar. Het is niet dat ze alleen onze probleemvraag oplossen. Ze denken ook verder. Naast de opslag van goederen, worden ook containers verladen en rijden ze ritten voor ons.

Kursat Kurtbas
Distributiemanager

VESPO

Bij Trans-Imex is het echt ‘what you see is what you get.’ De lijntjes zijn kort en één telefoontje is vaak genoeg. Dat is natuurlijk fijn en makkelijk schakelen. Ook denken ze mee als er schommelingen zijn in voorraden of bij andere uitdagingen die zich voordoen. Een platte organisaties die niet al te groot is, dat past bij ons.

Marcel Kox
Coördinator logistieke planning

QUALITY
CONNECTS

QUALITY
CONNECTS

WAREHOUSING SOLUTIONS VEGHEL

Op het gebied van warehouse service bieden wij verschillende oplossingen aan:

OP- EN OVERSLAG

Moderne supply chains zijn complex en goederen leggen in hun reis van grondstof naar eindgebruiker vele etappes af. Om deze reis door de keten zo makkelijk mogelijk te maken, bieden wij op- en overslag aan. Wij ontvangen goederen, slaan ze op zo lang als nodig en zorgen dat ze precies op het juiste moment naar de volgende bestemming gaan.

CROSSDOCKING

Zoals gezegd: elke dag dat goederen liggen te wachten in opslag, drukken ze de marge die erop wordt verdiend. In de meeste supply chains is opslag en warehousing onvermijdelijk, maar wij hebben de mogelijkheid om je keten zo efficiënt mogelijk te maken. Bij crossdocking optimaliseren we het transport zodanig, dat opslag niet of nauwelijks nodig is. 

VALUE ADDED LOGISTICS

Wij zorgen er niet alleen voor dat je goederen of producten van A naar B of van A naar B en zelfs naar C komen. Ook alle noodzakelijke handelingen in de tussentijd verzorgen wij. Bijvoorbeeld het (her)verpakken van goederen, het verwerken van orders en orderpicking, zodat op colli-niveau uitgaande zendingen kunnen vertrekken. Deze handelingen vallen onder value added logistics.

EDI

Jij – en ook jouw klanten – willen realtime informatie over de status van goederen in de keten. Dat werkt onder andere met barcode scanning. Daarnaast leggen we een verbinding tussen jouw systeem en dat van Trans-Imex. Zo vergemakkelijken we het proces en nemen wij bepaalde administratieve taken uit handen. Wij hebben onze EDI op orde en kunnen je dus van diverse realtime data voorzien.

ORDERPICKING

In de toeleveringsketens van nu draait het niet alleen om het transport en de opslag van fysieke goederen, maar evengoed om het uitwisselen en beschikbaar maken van data en het daarbij horende orderpickprocess.

Als klant van ons wil je niet pas aan het eind van de keten weten of alles goed is gegaan. 

Contact voor warehousing solutions Veghel

Zoek je service of oplossing op het gebied van warehousing? Trans-Imex is een flexibele en betrouwbare partner op het gebied van warehouse service en algemene logistiek. Complexe logistieke processen zijn bij ons in goede handen, maar ook eenvoudigere transportvraagstukken pakken we graag op. 

Wij werken voor multinationals, maar evengoed voor mkb-bedrijven. Elk transportvraagstuk is tenslotte anders en wij denken bij uitstek vanuit de klant. Neem daarom contact met ons op en leg je logistieke behoeftes bij ons neer. Wij maken dan snel werk van een passende oplossing.