Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

OP- EN OVERSLAG GOEDEREN

Waar Trans-Imex ooit begon met puur en alleen transport, zijn we inmiddels veel meer dan dat. Wij nemen jouw complete logistieke dienstverlening uit handen en zorgen dat jij uitstekend wordt gefaciliteerd bij het transporteren en het opslaan van goederen. Ook wel op- en overslag genoemd.    

In een modern pand voorzien van alle faciliteiten heeft Trans-Imex opslag en overslag ruimte voor +/- 20.000 pallets. De expeditie- en stellingruimte is optimaal ingericht voor veilige opslag en herlabelen en ompakken van food en non foodproducten.

OPSLAG GOEDEREN: ALLES IS MOGELIJK

Onder opslag goederen – de naam zegt het al – verstaan we het opslaan van goederen. Goederen opslaan gebeurt op onze eigen locatie in Veghel.

De opslagmogelijkheden zijn eindeloos waarbij flexibiliteit centraal staat. Wanneer jij je goederen wilt brengen of ophalen is geen probleem. Goederenopslag nodig voor een paar pallets of juist een enorm volume? Voor korte of lange duur? Alles is mogelijk omtrent opslag goederen. Wij ontvangen goederen, slaan ze zo lang als nodig is op én zorgen dat ze precies op het juiste moment naar de volgende bestemming gaan.

OVERSLAG GOEDEREN BIJ TRANS-IMEX

Op het gebied van warehouse service bieden wij naast opslag ook overslag van goederen aan. Overslag is de benaming voor het verplaatsen van goederen van de ene modaliteit naar de andere. Denk hierbij aan een vrachtwagen met pakketten of pallets die vervolgens wordt overgeladen op een depot en verspreid over meerdere kleine busjes. Maar overslag van goederen wil ook zeggen het overzetten naar een andere verpakking. 

Voor de logistieke keten is een efficiënte manier van overslag heel belangrijk. Dit bespaart je namelijk een hoop tijd en geld.

OP- EN OVERSLAG NODIG? NEEM CONTACT OP!

Ben je op zoek naar professionele opslag van goederen? Of wil je meer informatie over onze overslag opties? Dat kan! Neem contact op met Trans-Imex en vraag naar de mogelijkheden rondom op- en overslag. Wij denken graag met je mee.