Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

CHARTER TRANSPORT

Transport en logistiek zijn soms onvoorspelbaar en vaak is snelheid geboden. Stel: je hebt op korte termijn extra transportcapaciteit nodig. Voor een grote opdracht die je net binnen hebt gehaald, maar wellicht ook voor je eigen bedrijf. Wanneer er op korte termijn een transportbehoefte ontstaat is charter transport meestal de ideale oplossing. Daarvoor doe je een beroep op Trans-Imex. Zo beschik je in één keer over een vrachtwagen mét chauffeur. Een eenvoudige manier om snel je eigen vervoerscapaciteit uit te breiden, wanneer de vraag zich voordoet.

 

ERVAREN TRANSPORTBEDRIJF

Als ervaren transportbedrijf leveren we charter transport aan distributiecentra, collega-transportbedrijven en elke andere klant die op korte en/of lange termijn transportcapaciteit nodig heeft voor een specifieke bestemming. Doordat je bij een charter niet alleen de vervoerscapaciteit afneemt, maar ook een chauffeur, weet je zeker dat jouw vracht op tijd op de bestemming aankomt. Zo heb je volledige vrijheid in de bestemming en planning van de rit. Uiteraard hoeft het daar niet bij te blijven. Chartervervoer is zeer flexibel inzetbaar, ook voor meerdere ritten en meerdere bestemmingen. Maak je wensen kenbaar aan ons en wij gaan voor je aan de slag. 

SNEL VERVOER OP MAAT MET CHARTER VRACHTWAGENS

Bij charter transport zijn maatwerk en snelheid van belang. Je doet er een beroep op voor een specifiek doel en een specifieke termijn. Daarin proberen wij onze klanten zo goed mogelijk te voorzien. Wetende dat snelheid en maatwerk, en natuurlijk ook kosten, van belang zijn, doen wij een scherpe aanbieding. Daarbij denken we met je mee. Is een volledig charter daadwerkelijk de beste oplossing voor je vervoersvraag, of is pallet transport of een enkele rolcontainer wellicht ook een uitkomst? Door actief mee te denken vinden we de beste oplossing voor elke vervoersvraag en transportkwestie.

 

GEMAKKELIJK OP TE SCHALEN

Trans-Imex is een allround transportbedrijf voor ál je vervoer binnen Nederland en delen van België. Ontwikkelt je vraag, na een charter, zich tot een structurele vervoersvraag? Dan schalen we gemakkelijk op en zorgen we dat je altijd kunt vertrouwen op snel en goed transport, precies binnen je behoefte. 

Ook speciale wensen rondom je charter, kunnen wij in veel gevallen invullen. Denk aan bijzondere ladingen of geconditioneerd transport. Ons veelzijdige wagenpark kan diverse vervoersaanvragen invullen met een geschikte charter vrachtwagen, inclusief ervaren chauffeur. 

NEEM CONTACT OP VOOR CHARTERTRANSPORT

Wil je een beroep doen op ons voor een charter of heb je vragen hierover? Neem contact met ons op. Wij nemen je aanvraag snel in behandeling, zodat jij snel verzekerd bent van extra transportcapaciteit op maat.