Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

TRANSPORTBEDRIJF

In de moderne economie draait alles om transport. Zonder logistiek en vervoer ligt er simpelweg niets in de schappen. Er komt heel wat kijken bij het op tijd leveren van de juiste producten. Er staat dus nogal wat op het spel. Dat maakt het belangrijk om volledig te kunnen vertrouwen op een partner die weet wat het belang is.

Trans-Imex Veghel verzorgt het wegtransport van zowel food als non-food producten. Distributiecentra, supermarkten en industriële bedrijven worden met behulp van vakbekwame chauffeurs bevoorraad. Behalve voor logistiek en warehousing, ben je dus ook voor transport bij ons in goede handen.

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat producten veilig en snel van A naar B komen. Voor dit vervoer worden voornamelijk truck-trailer combinaties ingezet. Maar de echte meerwaarde zit hem in:

  • Duurzame afspraken
  • Flexibiliteit
  • Partnerschap

Zowel voor gekoelde, diepgevroren als ongekoelde transporten staan we voor je klaar met vervoer op maat. Denk aan het transport van vleeshalffabricaten of het ophalen van groente en fruit bij de telers, tot aan het afleveren van consumentenproducten bij de supermarkt. De temperatuurcontrole in de trailers garandeert dat de verse goederen onder de juiste temperatuurcondities (volgens IFS-norm) worden bezorgd.

DISTRIFRESH

Trans-Imex faciliteert al verschillende jaren de trucking inzet voor onze klantleveringen in de Benelux. Dag en nacht staat de charter voor ons klaar om invulling te geven aan onze logistieke uitdagingen. Het leveren van kwaliteit, goede communicatieve afstemming en het maken van heldere afspraken maakt Trans-Imex de ideale partner op het gebied van logistiek.

Arthur Jansen
Vestigingsmanager

DIJCO TRANSPORT

Sinds een aantal jaren maakt Dijco Internationaal Transport BV gebruik van Transimex als charter voor het koelvervoer van groente en fruit door heel nederland. Door de flexibele inzet en de goede verstandhouding tussen beide hopen we dit voor lange termijn voort te zetten! 🙂

Joost de Kwant
Teamleider Binnenland

DAELMANS

Voor elk probleem biedt Trans-Imex voor ons de juiste oplossing. De samenwerking is binnen no-time uitgegroeid van de opslag van een paar pallets naar duizenden per jaar. Het is niet dat ze alleen onze probleemvraag oplossen. Ze denken ook verder. Naast de opslag van goederen, worden ook containers verladen en rijden ze ritten voor ons.

Kursat Kurtbas
Distributiemanager

QUALITY
CONNECTS

QUALITY
CONNECTS

TRANSPORT VEGHEL

We zijn als transportbedrijf in regio Veghel een bekende naam en werken voor aansprekende klanten zoals: Jumbo, Daelmans en Vespo. Onze reputatie hebben wij te danken aan betrouwbaarheid en een no-nonsense aanpak; wij staan voor je klaar. Of je goederen nu 100 of 1000 km moeten afleggen.

Al meer dan 20 jaar zorgen wij voor wegtransport in Veghel, Noord-Brabant en eigenlijk heel Nederland en een deel van België. Een prettig familiebedrijf waar de mensen elkaar kennen en waar we voor elkaar en onze klanten klaarstaan.

BAKWAGENS
SCHUIF EN ZEILTRAILERS
KOEL EN VRIES
TRAILERS
L.Z.V. COMBINATIES
(25.25 meter)

WELKE SOORTEN VERVOER VERZORGT ONS TRANSPORTBEDRIJF?

Wellicht ben je op zoek naar een transportbedrijf en vraag je je af voor welke vormen van vervoer je bij Trans-Imex Veghel terechtkunt. Wij bieden verschillende soorten van wegtransport. In principe vervoeren wij alle soorten stukgoederen, zowel geconditioneerd als overig.

Hieronder lees je voor welke overige transportdiensten je bij Trans-Imex terecht kunt. 

CONTRACT
LOGISTICS

Truck configuraties afgestemd op de wensen van de klant, rijden dagelijks door heel Nederland en België. Hierbij kan de opdrachtgever de volledige planning van de ritten verzorgen, of koppelt Trans-Imex de verschillende ritten aan elkaar met de meest efficiënte uitkomst.

PALLETDISTRIBUTIE

Distributie van met name food gerelateerde goederen vervoert Trans-Imex door heel Nederland. Het gaat hierbij met name om Full Truck Loads, maar ook fijnmazige distributie behoort tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen de verschillende modaliteiten (bijvoorbeeld L.Z.V.) ingezet worden, waardoor de beladingsgraad altijd optimaal is.

KOEL/VRIES
DISTRIBUTIE

90% van de combinaties heeft de mogelijkheid om producten onder geconditioneerde temperatuur te vervoeren. Hierbij kunnen temperaturen van -25°C tot +25°C gegarandeerd worden. Alle eenheden zijn voorzien van real-time temperatuurregistratie (inclusief alarmfuncties) met behulp van sensoren verdeeld over de gehele laadruimte.