Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

LOGISTIEK

Van grote multinationals tot het lokale mkb, ze hebben één belangrijke overeenkomst: logistiek is niet hun corebusiness. Gelukkig is dat wel die van ons en daarom ontzorgt Trans-Imex Veghel bedrijven in alle soorten en maten op het gebied van logistiek. Totale ontzorging betekent logistieke dienstverlening van A tot Z. Het complete proces van transport, opslag en warehousing en alles daartussen. Eén betrouwbare logistieke dienstverlener voor al je behoeften op het gebied van logistiek.

Wij bieden onze oplossingen in logistiek vanuit Veghel aan, maar bestrijken effectief heel Nederland en delen in België. Dat wil zeggen: waar je product ook vandaan komt en waar het naartoe moet, wij zorgen voor een passende oplossing met onze totale service in logistiek. Zelf zorgen we voor het wegtransport.

Met een omvangrijk wagenpark van vrachtwagens en trailers hebben we je goederen snel op hun bestemming.

  • Stukgoederen
  • Geconditioneerd

bij ons is alles in goede handen.

QUALITY
CONNECTS

DAGELIJKS
VERBONDEN
DOOR KWALITEIT

LOGISTIEK VEGHEL

Voor logistiek in Veghel en ver daarbuiten doen vele ondernemers een beroep op ons. Onze service in logistiek is zeer schaalbaar en maatwerkoplossingen zijn bij ons standaard. Want in logistieke behoeften zijn geen twee ondernemers hetzelfde.

Wat al deze ondernemers wél gemeen hebben, is dat ze een complete oplossing willen waar ze zelf geen omkijken naar hebben. En daar blindelings op kunnen vertrouwen. Daarvoor nemen zij niet de eerste de beste logistieke dienstverlener in de arm. Trans-Imex kun je al je logistieke uitdagingen met een gerust hart toevertrouwen.

TRANS-IMEX BIEDT OOK 3PL

Trans-Imex biedt als logistieke dienstverlener maatwerk aan, naar gelang jouw logistieke behoeften. In een enkel geval is dat het transport van één pallet van A naar B, maar voor veel van onze klanten is dat een totaal dienstenpakket met complete logistieke ontzorging. Ook wel 3PL – third party logistics – genoemd. 3PL is de gangbare term voor onze service in logistiek waarbij we al je logistieke uitdagingen uit handen nemen. Het complete proces van transport en warehousing. Onderdeel daarvan zijn ook:

  • Opslag per doos of pallet
  • Value added logistics

In dat laatste geval ver- of herverpakken we producten voor je. Daarvoor zijn wij ook IFS-gecertificeerd, dus ook levensmiddelen verwerken wij in ons logistieke proces.

WIJ REGELEN ALLES; JIJ HOUDT HET OVERZICHT

Dat we je alle logistieke processen uit handen nemen, betekent niet dat je het overzicht verliest. Onze klanten vertrouwen erop dat het goedkomt en zien dat met eigen ogen. Digitalisering en het bieden van realtime informatie aan onze opdrachtgevers is nadrukkelijk onderdeel van onze dienst. Dat betekent dat je zelf de status van je goederen checkt. Onderweg, in opslag of in een ander stadium van het logistieke proces. Dát is nog eens service in logistiek.

CONTACT VOOR LOGISTIEKE OPLOSSINGEN

Groeit je bedrijf en daarmee ook je logistieke behoeften? Zoek je een partij die je totaal ontzorgt in logistiek en transport, of wil je gewoon je product veilig en goed van A naar B krijgen? In beide gevallen neem je contact op met Trans-Imex logistiek in Veghel. Wij gaan graag met je in gesprek en stellen een logistieke oplossing voor die past bij je behoeften én schaalbaar is.