Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

PALLET TRANSPORT

Een pallet is een fantastische eenheid om stukgoederen in grote aantallen te vervoeren. Of je nu één pallet vervoert of een complete lading wil laten transporteren: Trans-Imex Veghel zorgt ervoor dat jouw goederen aankomen op de plek van bestemming. Daarnaast is wegtransport een snelle en flexibele oplossing om jouw goederen per pallet te vervoeren.

Kies je voor Trans-Imex als jouw logistieke partner? Dan gaan we samen met jou op zoek naar de juiste aanpak. Wij leveren alleen maatwerk en zorgen voor de meest efficiënte oplossing. Daarnaast maakt het niet uit wat de plaats van bestemming is, wij leveren door heel Nederland en delen van België.

PALLET TRANSPORT MET LZV'S

Bij Trans-Imex maken we gebruik van verschillende trucks, waaronder Lange Zware Vrachtwagens, waardoor de beladingsgraad altijd optimaal is. Met name food gerelateerde goederen vervoeren we met gemak met de LZV’s. Deze distributie gaat met name om full truck loads. Onze LZV’s hebben een lengte van ongeveer 25 meter. Het voordeel? We vervoeren per rit bijna het dubbele aan goederen. Dat scheelt weer een ritje voor jou als klant én daarbij vinden wij het een prettig idee dat het goed is voor het milieu. Het kost immers minder brandstof. 

Onze medewerkers zijn goed opgeleide en gekwalificeerde chauffeurs. Zij weten als geen ander hoe ze hun truck moeten besturen en doen dat dan ook met uiterste verve. Alleen daardoor kunnen wij onze belofte waarmaken en onze klanten de juiste dienstverlening aanbieden.

PALLETDISTRIBUTIE NODIG? KIES VOOR TRANS-IMEX

Als echt familiebedrijf hebben we inmiddels meer dan 20 jaar ervaring. Trans-Imex is partner van toonaangevende, innovatieve en klantgerichte bedrijven. Naast transport van pallets bieden wij als volwaardig logistiek dienstverlener ook andere diensten aan. Wil je meer weten over de complete logistieke dienstverlening? Of ben je op zoek naar warehousing? Over alles valt te praten. Wij gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden.