Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

LOGISTIEKE DIENSTVERLENER

Logistiek is veel meer dan alleen het vervoer van producten. Het is een begrip voor alles wat komt kijken bij: het plannen, organiseren en de in- en uitstroom van goederen. Niet te verwarren met een transportbedrijf. Transport is namelijk één onderdeel van de logistieke dienstverlening die Trans-Imex Veghel aanbiedt. 

Van grote multinationals tot het lokale mkb, ze hebben één belangrijke overeenkomst: logistieke dienstverlening is niet hun corebusiness. Gelukkig is dat wel die van ons. Als logistiek dienstverlener biedt Trans-Imex alles aan op basis van maatwerk. Zo vinden we voor elke klant de juiste oplossing. 

COMPLETE LOGISTIEKE DIENSTVERLENING

Als je het complete logistieke proces onder de loep neemt, kom je er al snel achter dat daar veel bij komt kijken. Trans-Imex is de logistiek dienstverlener uit Veghel die een compleet pakket aanbiedt. Zowel het transporteren van goederen, als op- en overslag, crossdocking én value added logistics zijn via ons te regelen. Daarnaast ben jij altijd op de hoogte door real-time data vanuit ons voorraadsysteem. Zo weet je zeker dat alles goed wordt geregeld.

Voor veel van onze klanten geldt dat zij gebaad zijn bij een totaal dienstenpakket met complete logistieke ontzorging. Deze service in de logistiek noemen we 3PL. Alle logistieke diensten én de bijkomende uitdagingen nemen wij jou uit handen.

CONTACT VOOR LOGISTIEKE DIENSTEN

Nieuwsgierig wat Trans-Imex Veghel voor jou kan betekenen als logistiek dienstverlener? Neem contact met ons op en dan gaan we graag met je in gesprek. We stellen een logistieke oplossing voor die past bij de behoefte van jouw bedrijf. Als logistiek dienstverlener wordt Trans-Imex graag jouw logistieke partner. Ontzorging staat bij ons voorop!