Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

GECONDITIONEERD VERVOER

Vervoer is niet alleen een kwestie van producten op tijd van A naar B krijgen. Behoud van het product is zeker zo belangrijk. Dat vraagt nergens om zoveel zorg als bij verse producten en bederfelijke waar. Om deze veilig en goed te vervoeren, beschikt Trans-Imex over een wagenpark aan vervoermiddelen voor geconditioneerd vervoer. Gekoeld, diepgevroren of juist onder andere speciale omstandigheden: wij zorgen ervoor dat producten in dezelfde goede staat aankomen op hun bestemming, als dat ze aan ons zijn toevertrouwd. 

GECONDITIONEERD TRANSPORT VAN VERSE PRODUCTEN

Nederland draait op vers. Niet alleen verwachten consumenten dagelijks verse producten en volle schappen, maar ook exporteren tal van Nederlandse bedrijven land- en tuinbouwproducten naar het buitenland. 

In al deze gevallen zijn zowel snelheid als zorgvuldigheid geboden en dus chauffeurs die het belang van hun lading kennen. Je laat het vervoer van verse producten met een gerust hart aan ons over. Zowel onze transportmiddelen als toegewijde medewerkers zijn optimaal ingericht op je vervoersbehoefte. Zeker als het geconditioneerd transport betreft. Je vindt ons bedrijf in Veghel, maar wij vervoeren je gekoelde ladingen door heel Nederland en delen van België. Zowel de export van sierteelt als de bevoorrading van supermarkten nemen wij graag op ons.

Verse producten vervoeren wij in kleine en grote ketens. Van een enkele transportklus tot een vaste opdracht bij een supermarktketen. Wij schalen makkelijk op, maar draaien onze hand niet om voor een enkele klus. In alle gevallen zijn verse en gekoelde producten bij Trans-Imex Veghel in goede handen.

KOEL- EN VRIESTRANSPORT

Geconditioneerd vervoer is de verzamelnaam voor alle vormen van vervoer waarbij de producten onder bijzondere omstandigheden vervoerd worden. Het gaat dan meestal om temperatuur, maar ook andere speciale condities komen voor. Dit soort producten kunnen niet door het eerste de beste transportbedrijf worden vervoerd en vragen speciale zorg en vooral: speciaal materieel. Speciale koelvrachtwagens waarin je producten op precies de juiste temperatuur bewaard worden, gedurende het koel- en vriestransport.

NEEM CONTACT OP MET TRANS-IMEX VEGHEL

Liggen er bij jou geconditioneerde transportklussen op de plank en zoek je een betrouwbare transportpartner voor de lange termijn? Of heb op korte termijn één enkele lading die geconditioneerd vervoerd dient te worden? In dit soort gevallen neem je contact op met ons en we gaan direct voor je aan de slag. 

Afhankelijk van je vraag stellen we een offerte voor geconditioneerd transport op of gaan we met je in gesprek. Zo slaan we snel spijkers met koppen en blijven goederen – óók geconditioneerde – tijdig aankomen waar ze gewenst zijn.