Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

CROSSDOCKING

Crossdocking is een proces binnen de logistiek waarbij inkomende goederen direct bij het lossen weer worden ingeladen bij de uitgaande goederen. Dat betekent dus dat Trans-Imex jouw goederen verplaatst binnen 24 uur. Bij crossdocking vindt er namelijk geen opslag van goederen plaats.

Met 12 laad- en loskades werkt onze cross dock service de hele dag door. Wij zorgen ervoor dat alles is afgestemd op de processen van onze klanten. Zo kunnen we de tijd tussen de order en de levering aan de eindklant minimaliseren. En het logistieke proces versnellen.

VOORDELEN VAN CROSS DOCK LOGISTIEK & SERVICE

In de economie van nu is supply chain management cruciaal. Elke dag dat producten langer opgeslagen worden dan nodig, daalt de marge. Middels de cross dock service van Trans-Imex is de doorlooptijd van goederen hierdoor hoog. Maar crossdocking kent meerdere voordelen:

  • hogere efficiëntie van overslag;
  • snellere levering van goederen;
  • geen opslag- of beheerkosten;
  • besparing transportkosten door bundeling van goederen.

Op deze manier komt er veel meer snelheid in het proces. De binnenkomende producten worden niet opgenomen in de voorraad en gaan daardoor ook niet opnieuw door het orderpickproces. Via het crossdock gaat dit de volgende vracht in. Trans-Imex biedt op dit gebied een compleet pakket aan logistieke diensten inclusief WMS, waarmee we jou compleet ontzorgen.

CONTACT VOOR CROSS DOCK SERVICES

Zoek je service of oplossing op het gebied van cross dock, warehousing en logistiek? Trans-Imex is een flexibele en betrouwbare partner op het gebied van warehousing en de daarbij horende cross dock services. Elke transportvraagstuk is uniek dus wij denken altijd vanuit de klant. 

Neem contact met ons op en wij maken snel werk van een passende oplossing.