Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

Word Reachtruck chauffeur bij Trans-Imex!

Waar: Veghel
Aantal uren per week: Alles is mogelijk

Maandag t/m vrijdag?: Ja, 8.00 – 17.00 uur
Weekenden werken?: Nee
Dag of nacht?: Dagdienst

Ben jij niet bang voor zekere hoogte? En ben je behendig met een reachtruck? Krijg jij veel gedaan op een dag en ben je een echte aanpakker? Hou je van Brabantse gezelligheid met collega’s tijdens het werken? Wordt dan reachtruck chauffeur bij Trans-Imex in Veghel.

Wat ga je doen?
Je houdt je dagelijks bezig met het in- en uitrijden en orderpicken van goederen op de reachtruck. Met de nodige souplesse en voorzichtigheid krijg jij dat voor elkaar. Met ruim een ton aan gewicht op je reachtruck vorken kun je in mooie vloeiende lijnen van a naar b rijden. De lading blijft keurig in balans. En tot wel 13 meter hoog. Maar dat is voor jou een koud kunstje!

Wil je graag doorgroeien naar CE chauffeur? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Waar ga je werken?
Trans-Imex is een echt familiebedrijf: we zijn eerlijk, werken hard, helpen elkaar, denken mee en we maken tijd voor gezelligheid. Met ruim vijftig medewerkers vormen we een hecht team. Onze vakbekwame medewerkers zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bij- en nascholing.

Transport en logistiek is een uitdagende sector die hoge eisen telt aan kwaliteit en flexibiliteit. Wij hebben bewust gekozen voor deze sector, we houden wel van pionieren en uitdagingen. Bovendien stellen we zelf ook hoge eisen aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat zien we ook terug bij onze medewerkers. We doen het echt samen en daar zijn we trots op!

Wat neem je mee?
• Je bent in het bezit van een geldig reachtruck certificaat, of bereid deze te halen;
• Je bent 16 jaar of ouder;
• Je woont binnen een straal van 20 kilometer van Veghel;
• Je denkt graag mee, kunt goed samenwerken en geeft net dat beetje extra gas;
• Een klantvriendelijke houding en je gaat zorgvuldig te werk.

Wat krijg je?
Je komt te werken binnen een hecht team waar tijd gemaakt wordt voor gezelligheid. Het salaris bepalen we in overleg en is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Je komt rechtstreeks bij Trans-Imex op contract met een uitzicht op een vast contract. Trans-Imex is ook een leerbedrijf. Leerlingen kunnen onder deskundige begeleiding het vak leren. Binnen Trans-Imex bestaat er de mogelijkheid om het rijbewijs CE te behalen.

Ben je na het lezen van de vacature nog enthousiaster geworden? Dan maken we graag kennis met je!


    Upload je CV

    Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01