Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

Word Logistiek Medewerker bij Trans-Imex!

Waar: Veghel
Aantal uren per week: Alles is mogelijk

Maandag t/m vrijdag?: Ja, 8.00 – 17.00 uur
Weekenden werken?: Nee
Dag of nacht?: Dagdienst

Trans-Imex is op zoek naar de beste en gezelligste logistiek medewerkers van Brabant. Food en non-food producten worden zo behendig en soepel mogelijk verplaatst. Zo naar de klanten toe. Hou jij van Brabantse gezelligheid met je collega’s tijdens het werken? Word dan logistiek medewerker bij Trans-Imex in Veghel.

Wat ga je doen?
Er is genoeg te doen in ons warehouse. En dat maakt een werkdag altijd anders en leuk. Reachtrucken, orderpicken, sealen met een wikkelmachine, vrachtwagens laden/lossen of rondrijden van pallets, je mag het allemaal doen! Ga aan de slag samen met je collega’s en zorg dat alle orders aan het eind van de dag afgevinkt zijn. Dan drinken we nog een bakje koffie in de kantine waar ook alle chauffeurs weer binnenkomen na een drukke werkdag. Gezellig!

Waar ga je werken?
Trans-Imex is een echt familiebedrijf: we zijn eerlijk, werken hard, helpen elkaar, denken mee en we maken tijd voor gezelligheid. Met ruim vijftig medewerkers vormen we een hecht team. Onze vakbekwame medewerkers zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bij- en nascholing.

Transport en logistiek is een uitdagende sector die hoge eisen telt aan kwaliteit en flexibiliteit. Wij hebben bewust gekozen voor deze sector, we houden wel van pionieren en uitdagingen. Bovendien stellen we zelf ook hoge eisen aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat zien we ook terug bij onze medewerkers. We doen het echt samen en daar zijn we trots op!

Wat neem je mee?
• Je hebt ervaring met het werken op de reachtruck;
• Je woont binnen een straal van 20 kilometer van Veghel;
• Je bent 16 jaar of ouder;
• Je denkt graag mee, kunt goed samenwerken en geeft net dat beetje extra gas;
• Een klantvriendelijke houding en je gaat zorgvuldig te werk.

Wat krijg je?
Je komt te werken binnen een hecht team waar tijd gemaakt wordt voor gezelligheid. Het salaris bepalen we in overleg en is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer. Je komt rechtstreeks bij Trans-Imex op contract met een uitzicht op een vast contract. Trans-Imex is ook een leerbedrijf. Leerlingen kunnen onder deskundige begeleiding het vak leren.

Ben je na het lezen van de vacature nog enthousiaster geworden? Dan maken we graag kennis met je!


    Upload je CV