Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

Wij zijn op zoek naar een logistiek engineer!

Waar: Veghel
Aantal uren per week: 32-40 uur
Maandag t/m vrijdag?: Ja
Weekenden werken?: 1x in de maand telefoondienst transportplanning

Trans-Imex is op zoek naar een gedreven logistiek engineer, die het niet erg vindt om aan te pakken. Ons familiebedrijf is een logistiek dienstverlener actief in transport en warehousing. Deze functie is vrijgekomen door onze groei en verdere professionalisering. Draag jij de logistiek een warm hart toe en zou je graag willen werken in een bedrijf waar de lijntjes kort zijn? Dan is dit de functie voor jou!

Wat ga je doen?

Als logistiek engineer heb jij een breed takenpakket en ben je actief door de gehele organisatie heen. Een dag kan bestaan vanuit de rol van:
• Ondersteuning van de warehousemanager bij zijn taken, hier valt o.a. het contact met de klanten en logistiek medewerkers onder;
• Invulling geven aan het Warehouse Management System (WMS);
• Het maken en beheren van de transportplanning, hier valt o.a. het contact met klanten en chauffeurs onder;
• In overleg werk je eventueel zelf soms actief mee in het magazijn, bijvoorbeeld op de reachtruck of vrachtwagens laden/lossen.

Wie ben je?

Ben jij degene die wij zoeken en voldoe je aan onderstaande punten?
• Minimaal een afgeronde Mbo-4 opleiding; in de richting van Transport en Logistiek is een pré;
• Je rolt graag de mouwen op en vindt de diversiteit van de functie juist leuk;
• Je bent leergierig en maakt nieuwe taken je snel eigen;
• Je hebt een proactieve instelling en bent communicatief sterk;
• Je hebt goede computervaardigheden;
• Ervaring in de sector of in een dergelijke functie is een pré.

Waar ga je werken?

Trans-Imex is een echt familiebedrijf: we zijn eerlijk, werken hard, helpen elkaar, denken mee en we maken tijd voor gezelligheid. Met ruim vijftig medewerkers vormen we een hecht team. Onze vakbekwame medewerkers zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bij- en nascholing.
Transport en logistiek is een uitdagende sector die hoge eisen telt aan kwaliteit en flexibiliteit. Wij hebben bewust gekozen voor deze sector, we houden wel van pionieren en uitdagingen. Bovendien stellen we zelf ook hoge eisen aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat zien we ook terug bij onze medewerkers. We doen het echt samen en daar zijn we trots op!

Wat krijg je?

Je komt te werken binnen een hecht team waar tijd gemaakt wordt voor gezelligheid. Het salaris is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer in een passende loonschaal. Je komt rechtstreeks bij Trans-Imex op contract met een uitzicht op een vast contract. Verder zijn er volop mogelijkheden tot cursussen en studies.

Ben je na het lezen van de vacature nog enthousiaster geworden? Dan maken we graag kennis met je! Je kan ons bellen op nummer (0413-350588) of mailen naar info@trans-imex.nl. Direct solliciteren kan natuurlijk ook.


    Upload je CV

    Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01