Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega CE chauffeur!

Standplaats: Veghel
Aantal uren per week: Alles is mogelijk

Maandag t/m vrijdag?: Ja
Weekenden werken?: Fulltime: Ja 1 dag in 14 dagen, parttime: mag, hoeft niet
Dag of nacht?: Vroege / dagdienst / nachtdienst
Soort branche/vervoer?: Geconditioneerd vervoer

Zie jij jezelf al in een van onze dikke vrachtwagens rijden? Voel jij je thuis in ons familiebedrijf en werk met mooi materiaal? Daar zijn we dol op namelijk, jij ook? Dan is dit een mooie baan voor jou. Wij zijn op zoek naar iemand die het team van Trans-Imex in Veghel komt versterken als vrachtwagenchauffeur met CE Rijbewijs.

Wat ga je doen?
Er zijn binnen Trans-Imex heel veel mogelijkheden om aan de slag te gaan. Je rijdt en vervoert vooral food producten. Met geconditioneerde trailers ga je op weg naar onze klanten. Van het bevoorraden van distributiecentra en grote supermarkten in Nederland tot het leveren van vleeshalffabricaten binnen de Benelux. Je mag zelf bepalen bij welke werkzaamheden je hart ligt!

Elk rondje is anders. Want onze vrachten verspreid door heel Nederland worden onder alle chauffeurs verdeeld. Onze top-transportplanner zorgt ervoor dat de chauffeurs de meest efficiënte ritten rijden. En we gaan pas weg bij de klant als ze blij en tevreden zijn. En weet je wat het allermooiste is? Je rijdt altijd van maandag tot vrijdag en bent met het eten weer thuis. Vindt ons vrouw/man ook fijn. In ruil daarvoor vragen we je 1 keer in de twee weken op 1 dag in het weekend te werken. Hiervoor mag je dan weer een andere dag vrij nemen. Win-win.

Waar ga je werken?
Trans-Imex is een echt familiebedrijf: we zijn eerlijk, werken hard, helpen elkaar, denken mee en we maken tijd voor gezelligheid. Met ruim vijftig medewerkers vormen we een hecht team. Onze vakbekwame medewerkers zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bij- en nascholing.
Transport en logistiek is een uitdagende sector die hoge eisen telt aan kwaliteit en flexibiliteit. Wij hebben bewust gekozen voor deze sector, we houden wel van pionieren en uitdagingen. Bovendien stellen we zelf ook hoge eisen aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat zien we ook terug bij onze medewerkers. We doen het echt samen en daar zijn we trots op!

Wat neem je mee?
• Rijbewijs CE;
• Een klantvriendelijke houding en je gaat zorgvuldig te werk;
• Je vindt het niet erg om 1x in de 14 dagen een dag in het weekend te werken (kan gecompenseerd worden);
• Je woont binnen een straal van 40 kilometer van Veghel;
• Je denkt graag mee, kunt goed samenwerken en geeft net dat beetje extra gas.

Wat krijg je?
Je komt te werken binnen een hecht team waar tijd gemaakt wordt voor gezelligheid. Het salaris is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer in de D-schaal. Je komt rechtstreeks bij Trans-Imex op contract met een uitzicht op een vast contract. Trans-Imex is ook een leerbedrijf. Leerlingen van chauffeursopleidingen kunnen onder deskundige begeleiding het vak leren.

Ben je na het lezen van de vacature nog enthousiaster geworden? Dan maken we graag kennis met je!


    Upload je CV