Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01

Volg een opleiding tot vrachtwagenchauffeur CE bij Trans-Imex!

Standplaats: Veghel
Aantal uren per week: Alles is mogelijk
Maandag t/m vrijdag?: Ja
Weekenden werken?: Ja, 1 dag elke 14 dagen
Dag of nacht?: Vroege / dagdienst / nachtdienst
Soort branche/vervoer?: Geconditioneerd vervoer

Ieder jaar starten er weer leerlingen bij Trans-Imex voor de opleiding Vrachtwagenchauffeur CE rijbewijs. Samen maken we jou tot de beste chauffeur van Nederland. Je specialiseert je in bijzondere manoeuvres, leert hoe je klanten te woord staat wanneer je gaat lossen en hoe je goederen netjes van a naar b vervoert. Heb jij altijd al vrachtwagenchauffeur willen worden? Zing je onderweg in de vrachtwagen graag mee met de lekkerste hits op de radio? Dat komt goed uit. Want wij zijn namelijk op zoek naar vrachtwagenchauffeurs in opleiding die het team van Trans-Imex in Veghel komen versterken.

Wat ga je doen?
Via Trans-Imex zal je opgeleid worden tot vrachtwagenchauffeur. Gaaf toch? En als je dan dat papiertje op zak hebt, zijn er binnen Trans-Imex heel veel mogelijkheden om aan de slag te gaan Je rijdt en vervoert vooral food producten. Met geconditioneerde trailers ga je op weg naar onze klanten. Van het bevoorraden van distributiecentra en grote supermarkten in Nederland tot het leveren van vleeshalffabricaten binnen de Benelux. Je mag zelf bepalen bij welke werkzaamheden je hart ligt!

Elk rondje is anders. Want onze vrachten verspreid door heel Nederland worden onder alle chauffeurs verdeeld. Onze top-transportplanner zorgt ervoor dat de chauffeurs de meest efficiënte ritten rijden. En we gaan pas weg bij de klant als ze blij en tevreden zijn. En weet je wat het allermooiste is? Je rijdt altijd van maandag tot vrijdag en bent met het eten weer thuis. Vindt ons vrouw/man ook fijn. In ruil daarvoor vragen we je 1 keer in de twee weken op 1 dag in het weekend te werken. Hiervoor mag je dan weer een andere dag vrij nemen. Win-win.

Waar ga je werken?
Trans-Imex is een echt familiebedrijf: we zijn eerlijk, werken hard, helpen elkaar, denken mee en we maken tijd voor gezelligheid. Met ruim vijftig medewerkers vormen we een hecht team. Onze vakbekwame medewerkers zijn goed opgeleid en volgen regelmatig bij- en nascholing.
Transport en logistiek is een uitdagende sector die hoge eisen telt aan kwaliteit en flexibiliteit. Wij hebben bewust gekozen voor deze sector, we houden wel van pionieren en uitdagingen. Bovendien stellen we zelf ook hoge eisen aan kwaliteit, service en vakmanschap. Dat zien we ook terug bij onze medewerkers. We doen het echt samen en daar zijn we trots op!

Wat neem je mee?
• Rijbewijs B en de droom en ambitie het rijbewijs CE te behalen;
• Een klantvriendelijke houding en je gaat zorgvuldig te werk;
• Je vindt het niet erg om 1x in de 14 dagen een dag in het weekend te werken (kan gecompenseerd worden);
• Je woont binnen een straal van 40 kilometer van Veghel;
• Je denkt graag mee, kan goed samenwerken en geeft net dat beetje extra gas.

Wat krijg je?
Je komt te werken binnen een hecht team waar tijd gemaakt wordt voor gezelligheid. Het salaris is conform de CAO Beroepsgoederenvervoer in de D-schaal. Je komt rechtstreeks bij Trans-Imex op contract met een uitzicht op een vast contract. Trans-Imex is ook een leerbedrijf. Leerlingen van chauffeursopleidingen kunnen onder deskundige begeleiding het vak leren.

Ben je na het lezen van de vacature nog enthousiaster geworden? Dan maken we graag kennis met je!


    Upload je CV

    Trans-Imex-Logo-Beeldmerk-v01